Over ons

Bedrijfsprofiel

ISL Battery Services is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig onderhoud aan batterijen en professionele keuringen volgens NEN3140. Met een toegewijd team van experts en jarenlange ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare dienstverlener voor bedrijven die afhankelijk zijn van batterij gevoede apparatuur.

Onze Missie

Onze missie is om bedrijven te ondersteunen bij het handhaven van een betrouwbare stroomvoorziening en het verlengen van de levensduur van hun batterijen. We begrijpen het belang van ononderbroken werking en veiligheid, en daarom streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door hoogwaardig onderhoud en keuringen te leveren.

Onze Visie omvat:

Excellentie in Batterijonderhoud: We willen bekend staan als de pioniers op het gebied van batterijonderhoud, waarbij we de normen bepalen voor kwaliteit en deskundigheid in de branche. We zullen voortdurend innoveren om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

Veiligheid als Kernwaarde: Onze visie omvat het bevorderen van veiligheid in alles wat we doen. We streven ernaar een veiligheidscultuur te cultiveren, niet alleen binnen ons bedrijf, maar ook bij onze klanten.

Duurzame Relaties: We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en wederzijds succes. We streven ernaar om partner te zijn in de groei van onze klanten.

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid: Onze visie omvat ook onze inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zullen actief deelnemen aan duurzame praktijken en milieubewuste initiatieven ondersteunen.

Gemeenschap en Werknemers: We willen een organisatie zijn waar werknemers trots op zijn om deel van uit te maken. Onze visie omvat het bieden van een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waar talent wordt gekoesterd.

Innovatie en Groei: We willen continu innoveren en uitbreiden naar nieuwe markten en diensten. Onze visie is om een bedrijf te zijn dat nooit stilstaat en voortdurend groeit.

Waarom ISL Battery Services?

  • Deskundigheid: Ons team bestaat uit gekwalificeerde professionals met diepgaande kennis van batterijtechnologie en veiligheidsnormen.

  • Betrouwbaarheid: Wij begrijpen het belang van een ononderbroken stroomvoorziening en streven naar consistente prestaties.

  • Klantgericht: We luisteren naar uw specifieke behoeften en bieden oplossingen op maat.

  • Veiligheid: Veiligheid is onze topprioriteit, en we volgen strikte veiligheidsprotocollen.

Neem vandaag nog contact op!

Bij ISL Battery Services gaan we verder dan alleen batterijonderhoud en keuringen; we bieden gemoedsrust en prestaties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen bij een betrouwbare en efficiënte stroomvoorziening. Samen bouwen we aan een sterkere toekomst.

 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Vraag vandaag nog een offerte aan.

Contactgegevens

Locatie:

Nusterweg 104, 6136KV Sittard.

Email :

info@isl-batteryservices.nl

rene.louis@isl-group.eu

Telefoon:

+31 (0)46 7990530
+31 (0) 621509466